Неважливо, що продає Дженніфер Еністон, одне можна сказати напевно: її обожнюючий легіон шанувальників буде купувати, поки зірка "Друзів" просуває товари.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Здавалося б, Дженніфер Еністон користується шаленим попитом, навіть коли Поре протеїнові батончики в Instagram.

53-річна актриса була обсипана похвалами мільйонів шанувальників в Інтернеті, коли вона зайшла на свою платформу в соціальних мережах, щоб розкрити додаткові подробиці про малоймовірну співпрацю з Vital Proteins.

Піднявши батончик, який вона допомогла створити, зірка "Друзів" пояснила своїм підписникам в короткому відео, наскільки хороший її власний продукт харчування.

Популярні новини зараз

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Якщо Джен хоче отримати стільки відгуків, скільки вимагали її шанувальники в розділі коментарів до її останнього посту, то цілком ймовірно, що її смачне частування буде розпродано з такою швидкістю.

Виглядаючи дуже сексуально і мило в зеленому кашеміровому джемпері і світлих джинсах, зірка Marley & Me залишила своїх 40 мільйонів підписників, повністю засліплених її красою.

Анонсуючи свій власний продукт, вона сказала: "Я зробила батончик з @vitalproteins! Вони нарешті вийшли сьогодні. Сподіваюся, вони вам сподобаються!"

Шанувальники хотіли знати, чи допоможе вживання делікатесів Джен, які, як вважається, сповнені вітамінів і білків, виглядати так молодо.