Співачка Ріанна оголосила про щасливу появу своєї новонародженої дитини, яку вона ділить з репером A$AP Rocky, і шанувальники на сьомому небі від щастя, щоб почути довгоочікуване оновлення.

Відповідну новину продемонстрували на порталі «Daily Star»

Ріанна привітала свого первістка, сина, у світі зі своїм давнім бойфрендом - репером A$AP Rocky.

Тепер стало відомо, що Ріанна і A$AP Rocky вітали свого первістка 13 травня в Лос-Анджелесі, але пара ще не назвала ім'я своєї дитини.

Народжена в Барбадосі красуня Ріанна оголосила про свою несподівану вагітність ще в січні, коли вона вийшла в світ в рожевому пуховику і синіх джинсах, які підкреслювали її постійно зростаючий животик.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Ріанна з A$AP Rocky

Шанувальники були вражені тим, що вона тримала вагітність в секреті, і світ був в сказі від цієї новини.

Інсайдер повідомив журналу Heat, що планувалося, що дитину народить її "краща подруга дитинства" Соніта Олександр, лікар.

Вони також сказали, що зірка "планує влаштувати пляжну вечірку" після народження: "Вона не може чекати, щоб відсвяткувати разом з усіма своїми улюбленими людьми, і сповнена рішучості зробити це епічним".

Пара нещодавно потрапила в пастку чуток, які поширювалися про їхні стосунки, включаючи звинувачення в невірності, які пізніше були зняті.

Аѕар rocky і Ріанна

Інтернет вибухнув у квітні, коли непідтверджені припущення про лояльність A$AP стверджували, що він зраджував Ріанні з дизайнером взуття Аміною Муадді.

Муадді швидко розвіяла претензії заявою, яка свідчила: "Я завжди вважала, що необгрунтована брехня, поширювана в соціальних мережах, не заслуговує жодної відповіді або роз'яснення, особливо така мерзенна".