Поп-зірка, яка очолює чарти, Дуа Ліпа штурмом бере Голлівуд і готується приєднатися до акторського складу Барбі після акторського дебюту зірки в Аргайлі в 2021 році.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Дуа Ліпа зіграє головну роль в новій Барбі разом з голлівудськими знаменитостями Марго Роббі і Райаном Гослінгом в екранізації.

26-річна співачка повинна з'явитися на кіноекрані, коли фільм вийде в липні 2023 року, але рекламні матеріали вже оприлюднені.

Фотографія Марго Роббі, яка зіграє головну героїню, за кермом рожевого Кадилака нещодавно використовувалася для просування фільму.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Марго Роббі

Її можна побачити в синьому смугастому платті, з відповідною пов'язкою на голові і синім браслетом, коли вона сяє з водійського місця.

Виробництво планується розпочати у Великобританії цього року, і, як повідомляється, уродженка Албанії Дуа приєднається до веселощів.

Сценарій Грети Гервіг - перший живий бойовик, заснований на персонажі, вперше випущеному у вигляді пластикової ляльки-іграшки ще в 1959 році.

Франшиза надзвичайно популярна, особливо сьогодні, і її історія була адаптована в мультсеріалах і фільмах, де вона бере на себе безліч ролей принцес, балерин і русалок, і це лише деякі з них.

Дуа Ліпа дебютувала в кіно в 2021 році, коли вона знялася в шпигунському трилері «Аргайл», який повинен був вийти в кінотеатрах в цьому році.

Внутрішнє джерело розповіло The Sun про її захоплююче нове підприємство: "Дуа виробляє фурор як в музиці, так і в кіно. Вона дійсно справила враження в Аргайлі, і по всьому Голлівуду розійшлися чутки про те, наскільки вона хороша".

Вони продовжили: "Тепер вона приєдналася до акторського складу Барбі разом з такими знаменитостями, як Марго Роббі, Райан Гослінг, Вілл Феррелл і Сірша Ронан. Хоча "Аргайл" сам по собі великий фільм, Барбі стане проривною роллю для Дуа, тому що навколо неї так багато галасу".

Дуа Липа

Наприкінці джерело сказав: "Дуа швидко доводить, що вона набагато більше, ніж просто поп-зірка. У неї попереду захоплююче майбутнє в кіно".