Племінник Девіда Бекхема зізнався у своєму душевному болю через те, що його знамениті родичі «заморозили» його, коли він жив на державні подачки в муніципальній квартирі з однією спальнею.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Фредді Еврі виріс, граючи у футбол зі своїми знаменитими двоюрідними братами в особняку дядька Девіда Бекхема, але роки потому замерз і тепер сумує за возз'єднання сім'ї.

Фредді, якому зараз 20 років, в підлітковому віці розповів, що він втратив зв'язок з сім'єю по материнській лінії після того, як мама Лінн, старша сестра Девіда, розлучилася з батьком коліном, з яким він переїхав до Дагенхем разом зі старшою сестрою Джорджиною.

Племінник Девіда Бекхема

Популярні новини зараз

Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші

Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя

Показати ще

З мамою та молодшим братом Джошем, який живе у своєму сімейному будинку на суму 470 000 фунтів стерлінгів, Фредді сказав ще в 2018 році, що він відчайдушно потребував возз'єднання з великою сім'єю, яка сформувала щасливі спогади про те, як вони виросли.

Племінник Девіда Бекхема

The Mirror цитує його слова в 2018 році: "Мене переповнюють змішані емоції. Я просто хочу мати можливість піти поїсти, поговорити і надолужити згаяне. Я не прошу більшого. Коли ми виросли, ми бачили їх багато, і у мене залишилося так багато щасливих спогадів про гру в їхньому будинку, полювання на пасхальні яйця і гру на квадроциклах. Потім раптом все зупинилося, і я дивлюся збоку, тільки бачу, як вони живуть своїм життям в Instagram або по телевізору. Я люблю футбол і захоплююся модою, але ніколи не ділюся цим з ними. Я тричі дивився документальний фільм, який Девід зняв для телебачення, щоб дізнатися, чи згадав він мене взагалі. Але він цього не зробив, і це було важко".

Девід Бекхем

Фредді сказав, що в той час він і його батько Колін жили за рахунок урядових подачок у розмірі близько 75 фунтів стерлінгів на тиждень, сказавши, що його цінним майном є пара кросівок Yeezy вартістю 200 фунтів стерлінгів, які колись надіслав йому Девід.

У 2019 році Фредді сказав, що рідко бачив свою матір і молодшого брата, близьких Девіду і його дружині Вікторії, а також дітей Брукліна, Ромео і Круза, до яких з тих пір приєдналася дочка Харпер Севен.

Племінник Девіда Бекхема

20-річний гравець каже, що в останній раз він бачив колишнього нападника "Манчестер Юнайтед" і капітана збірної Англії Бекхема в китайському ресторані ще в 2011 році, а в останній раз бачив його двоюрідних братів рік по тому.

Фредді додає, що відчуває гордість за свого дядька, незважаючи на відсутність у них контактів, кажучи, що він більше не розповідає людям про їх зв'язок, оскільки вони можуть йому не повірити.