Популярна актриса, зірка "Трансформерів", одна з найкрасивіших жінок на планеті Меган Фокс поділилася незвичайним постом в соціальній мережі. Вона показала, як приставила пістолет до статевого органу свого коханого чоловіка.

Відповідний пост Меган Фокс розмістила на своїй сторінці в Instagram.

"історія про двох ізгоїв і нещасних коханців, захоплених в муках жаркої, сонячної спалаху роману, що включає:
гарячкову одержимість, зброю , залежність, шаманів, багато крові, загальну терапію хаосу, тантричні нічні страхи, що зв'язують ритуали, чакра, звукові ванни , психоделічні галюцинації, органічні коктейлі тощо. сексу, який змусить Люцифера схопитися за свої чотки", - підписала публікацію чарівна актриса.

Багатомільйонна публіка, яка захоплюється красою свого кумира, з нетерпінням чекає нових публікацій від своєї улюблениці. Люди не змогли пройти повз такого відвертого поста і почали писати свої відгуки.

Меган Фокс

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

"Чувак прямо-таки дивний AF. Гірше, ніж Мерилін Менсон", "органічні коктейлі з малюком!", "Вона сильно змінилася, але вона ніколи не змінювалася від хорошої до кращої, вона перетворилася з хорошою в погану", ""органічні смузі"", "той факт, що вона думає, що вона в будь-якому випадку Ізгой. Як давай", "гей, як Ваші діти? Пам'ятаєте їх?", - пишуть користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост Меган Фокс

Нагадавши, Меган Фокс знатно засмутила своїх шанувальників.