Красуня з Британії Got Talent Аманда Холден мало що залишила уяві, коли вона роздяглася до мізерного червоного бікіні, щоб поніжитися на сонці в приголомшливому знімку в Instagram.

Відповідний пост оприлюднили на порталі "Daily Star"

Красуня Аманда Холден продемонструвала свою підтягнуту фігуру, надівши крихітне червоне бікіні для обпалюючого сеансу сонячних ванн в Instagram.

51-річна Аманда прийняла позу, коли вона поповнила свій загар на відкритому повітрі, стоячи поруч зі стійкою Aperol Spritz для свого останнього знімка в Instagram.

Червоне бікіні з глибоким вирізом підкреслювало знамениті достоїнства Аманди, а її живіт, що нагадує пральну дошку, і рельєфний прес затьмарили всіх, залишивши її шанувальників гарячими під комірцем.

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Розпустивши світле волосся на плечі, Аманда продемонструвала свою природну красу, завершивши образ темними сонцезахисними окулярами і простим браслетом.

Вона підписала знімок: "Це не реклама @aperolspritzuk, хоча, ймовірно, так і повинно бути. fbf поверне мене в сонячний Лос-Анджелес, щоб я провела чудовий відпочинок @fourseasons завдяки @trendingtravel.co.uk".

Незабаром посипалися компліменти від шанувальників, коли один з них сказав: "Така приголомшливо красива, така сексуальна. Ти просто чудова, Аманда".

Нагадавши, Аманда Холден у важкій позі похвалилася своєю формою.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Аманда Холден в прозорому вбранні показала свої форми.