Зірка реаліті-шоу Ларса Піппен вразила своїх 3,6 мільйона підписників в Instagram, позуючи в приголомшливому прозорому костюмі кішки. Це сталося після того, як вона прокоментувала свою дружбу зі Скоттом Дісіком.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Ларса Піппен - колишня найкраща подруга Кім Кардашьян, колишня дружина зірки баскетболу Скотті Піппена і актриса «Справжніх домогосподарок Майамі».

47-річна жінка позувала в прозорому персиковому котячому костюмі в коридорі свого розкішного будинку в Майамі, підписавши пост для своїх 3,6 мільйонів підписників в Instagram: "Персики і вершки".

Її підтягнуті вигини були продемонстровані в приголомшливому вбранні, а її волосся від брюнетки до блондинки були зібрані в довгий хвіст, який каскадом спадав їй на груди.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Ларса, яка також добре заробляє на OnlyFans, доповнила образ одним блискучим намистом і срібним клатчем.

Зірка реаліті-шоу і впливова людина в соціальних мережах, яка нещодавно повернулася до акторського складу "Справжніх домогосподарок Майамі" для його перезавантаженого четвертого сезону, була зображена минулого місяця, коли вона годинами базікала з колишнім партнером Кортні Кардашьян Скоттом Дісіком під час вечірки біля басейну в Майамі.

Ларса, колишня найкраща подруга Кім Кардашян, сказала PageSix, що вони "просто дуже хороші друзі" і добре поспілкувалися.

Ларса також похвалила суперечливий образ своєї колишньої подруги на Met Gala, де вона була одягнена в культове плаття, яке раніше носила легенда екрану Мерилін Монро, сказавши, що воно було «так добре».