Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,2 мільйона чоловік.

Знаменитість любить демонструвати свою шикарну фізичну підготовку і пружні форми, а також вчити українців досягати таких же вершин. Але зараз Аніта звернула увагу конкретно до своїх грудей, щоб всі дівчата задумалися і про свою.

Аніта Луценко, instagram.com/anitasporty/

"Щороку я беру участь в активностях по залученню уваги всіх жінок до дуже важливої проблеми планового обстеження грудей для профілактики раку молочної залози ☝ 🏻 побачила? Запишись на УЗД або обстеження", - пише Аніта Луценко в публікації.

Після цього вона додала, що нам пощастило жити в XXI столітті, в гуманний час, коли можна вільно говорити про рак молочної залози і не боятися осуду з боку.

Популярні новини зараз

Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію

Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб

Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження

Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї

Показати ще

Аніта Луценко, instagram.com/anitasporty

"Це дуже важливо перевіряти груди, щоб не сталося біди потім", "Красивенное фото🔥🔥🔥! До Вас багато прислухаються! Може, зараз кого-небудь рятуєте💚", "Красуня, захоплююся", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Аніта Луценко показала кращі вправи для людей з вагою 80 + кілограм: "Не зупиняйся"

Як повідомляв "Знай.ua", Аніта Луценко показала, як зробити голлівудську укладку за допомогою фена і гребінця: всього 8 хвилин

Знай.ua писав, Аніта Луценко видала 4 правила, як зберегти овочі та фрукти свіжими та корисними