Українська співачка Віра Брєжнєва поділилася сонячною світлиною. Ніхто не очікував, що у коментарях під фото будуть розмови про клімакс.

Співачка на власній сторінці у соціальній мережі “інстаграм” виклала портретну світлину, де вона позує у блакитній джинсовій сорочці. Жінка широко посміхається, її волосся розпущене, акуратно закладене за вуха. На Вірі мінімум макіяжу. Світлина, хоч і зроблена професійно, дуже домашня і тепла. Віра супроводила це фото рекламним оголошенням про свою косметику “Віра”. Їй дякували підписники, адже не всі знають, що співачка має власну лінію косметику.

Скріншот Instagram

Проте у коментарі прийшов чоловік, який розпочав з того, що співачці треба пройти певний обряд, і тоді буде щастя. Більш того, він ще й наважився дати пораду народити дитину, аби потурбуватися про власне здоров'я (рівень компетентності "радника" є більш ніж сумнівним).

“П.С. Більшість вчених медиків світу радять жінкам у віці 35-45 плюс-мінус років народити дитинку, щоб цього жіночого дружбана клімаксу надовго відфутболити від свого жіночого дорогоцінного здоров'я і довголіття. Так що поки на піку молодості, то не зволікайте (тільки публічність, інстаграми і т.д. в цьому питанні не потрібні від слова АБСОЛЮТНО)", - стверджує автор коментаря.

Популярні новини зараз

Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено)

Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників

Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем

В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло

Показати ще


Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.