Відома українська телеведуча Лідія Таран не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram.

На жінку підписано понад 135 тисяч і зовсім недавно вона вже ділилася фотографією, що підтверджує її відпочинок на території Карпат в Буковелі. А зараз вона знову виклала знімок звідти і коротеньке відео біля гірськолижного підйомника.

"Ну, поїхали⛷ спортивної неділі всім", - написала вона в підписі до публікації, на якій постала в коричневій куртці, синіх рукавичках і різнобарвній шапці. На тлі можна помітити невелике містечко.

"Десь там і моя дитина катається", "Гарного Вам відпочинку) чекаємо ТСН разом з вами)", "Yе перевтомлюйся! Бережи себе!😉 ", "Друга фотка, красиво зроблений портретний знімок ..фотографу респект)", "У мене поки у Львові кінець кафешної неділі ..через два дні відкрию спортивну неділю в Буковелі) якщо не потягне на купу красивих кадрів, красиво дуже у вас там, особливо коли падає лапатий сніжок, головне щоб вітру не було потужного)) гарного дня!!", "Ви Класні, Привіт вам, гарного настрою, дня, сонечко", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз

Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено)

Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем

Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок

Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа

Показати ще

Нагадаємо, грайлива Лідія Таран з вінком на голові змусила корів літати: "Мрії збуваються!"

Як повідомляв "Знай.ua", Лідія Таран ошелешила українців перед Новим роком: "Загубилася, не шукайте"

Знай.ua писав, Алла Мазур заговорила про "хотілки" сина і дала пораду батькам: "Не так боляче"