Українська співачка Оля Цибульська дала інтерв'ю програмі "Світське життя" Катерини Осадчої, у якому поділилася інформацією про останні події свого життя та плани на свята.

Фрагмент телепрограми доступний на її офіційному каналі на сайті "Ютуб".

Перш за все, у жінок мова зайшла про нещодавній день народження Цибульської. Артистці якраз виповнилося 35 — вік граничний у багатьох аспектах. Це навіть викликало в Олі деякий смуток і сльози, які вона змогла подолати, згадавши, як їй пощастило з рідними й близькими — тим же сином Нестором, наприклад. Поговорили вони й про подарунки на ювілей, зокрема від чоловіка, персону якого співачка не розкриває.

Оля Цибульська, фото Інстаграм

Виявилося, що обранець Цибульської подарував їй поїзду, але місце призначення Оля не називає, щоб не зурочити. "Краще потім покажу фото у стрінгах", — жартує артистка.

Популярні новини зараз

Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію

Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб

Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати

Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти

Показати ще

А ось син Нестор свого подарунку ще очікує. Як розказав малий, якого вперше вивели на захід з присутністю преси, він хоче отримати справжній синтезатор — адже він мріє про власну групу і вже займається на фортепіано.

Також Осадча запропонувала Цибульській подумати про те, щоб спробувати підзаробити попри жорсткий карантин, відправившись колядувати.

Нагадаємо, раніше кума Дзідзьо Цибульська зізналася в коханні до чоловіка, і це не благовірний: "Я не робот, я - жінка".

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Цибульська показала, чим займається з чоловіком вранці: "Я, він і круасан".

Також портал Знай.uа писав, що Оля Цибульська поділилася пікантними подробицями стосунків: ніяких короваїв після інтиму.