Виконавиця ролі Жади Латіфу в серіалі "Клон" Джованна Антонеллі поділилася новим знімком, на якому постала з приголомшливою фігурою.

44-річна бразильська актриса досить багато часу приділяє харчуванню і фізичним навантаженням, що і підтверджує опубліковане в Instagram фото.

Читайте Знай в Google News!

Жінка позує в роздільному купальнику кольору фуксія і розпустила волосся для додання більшого ефекту, не забувши продемонструвати свою красиву білосніжну посмішку. Але найбільше враження шанувальники отримали через рельєфного преса Джованни Антонеллі.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Показати ще

Хтось із фанатів жартував на тему продажу душі дияволу з боку виконавиці ролі Жади в "Клоні", а деякі не вірять, що актрисі 44 роки, максимально думаючи про 35 років. Захоплення також приходить після усвідомлення, що Джованні вдається чудово виглядати після трьох пологів. У неї є син від партнера по теленовелі "Клон" Муріли Бенісіу і дві дочки від нинішнього чоловіка-режисера Леонарда Ногейра.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, творці гри престолів заявили про продовження саги: "Дракони близько"

Як повідомляв "Знай.ua", нова серія "Мандалорца" змусила ридати через долю малюка йоду: чутливим не дивитися.

Знай.ua писав, Карпа з гумором описала долю українок за кордоном: соціальна нерівність і перекушування по 5 євро. Вона розповіла "історію про Лакшері і Лухурі", продемонструвавши таким чином, хто живе по-справжньому, а хто лише намагається здаватися кимось.