Українська актриса Ксенія Мішина стала найбажанішою Холостячкою України. В інтерв'ю Раміні на "ходять чутки" вона розповіла все про проект і чоловіків у своєму житті.

Читайте Знай в Google News!

Ксенія Мішина розповіла про те, які чоловіки їй подобаються.

"Я не змогла описати, які чоловіки мені подобаються. Я описала якісь фундаментальні якості, яким він повинен бути і якого чоловіка я хотіла бачити поруч з собою: налаштованим на сім'ю, Не одружений, без відносин і так далі. Відносно візуального у мене взагалі немає таких якихось ідеалів, стереотипів, ось Джеймс Бонд і все. У мене немає ідеалу в зовнішності чоловіка. Так, звичайно, мені може сподобається Джонатан Різ Майерс, але це не означає, що відкривши рот він буде продовжувати мені подобається. Чітких карі очі світле волосся такого не було", - каже Холостячка.

Ксенія Мішина, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Також Раміна поцікавилася відносинами Мішиної з одним з учасників проекту – Андрієм Шатирко, якого Ксенія вигнала з проекту, тому що не бачила в ньому коханця, а тільки друга.

"Ми з ним познайомилися на проекті "Танці з зірками" і він брав у мене інтерв'ю і він мені сподобався як чоловік. Ми фліртували, ми цікаво спілкувалися, мені завжди подобалося, коли він зі мною поряд десь знаходився, якісь жарти жартували. Якась хімія пробігла між нами. І раптом його не стало і тут він приходить до мене на проект. Він для мене був на першому побаченні таким ключиком до порятунку, якась споріднена душа до мене прийшла, мені було дуже цікаво, а як це. Він протримався досить довгий час. Але я остаточно в процесі зрозуміла, що це більше дружні", - зізналася Мішина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "Холостячка" Мішина влаштує перевірку на щирість, фаворит не пройде.

Як повідомляв Знай. ua, головний фаворит "Холостячки" змусить Мішину піти в сльозах.

Також Знай. ua писав, що Ксенія Мішина звернулася до українців, маніфест" Холостяки " доведе до сліз і змусить задуматися.