Популярна українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куек), яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує багатомільйонну армію шанувальників новими публікаціями.

Читайте Знай в Google News!

А нещодавно знаменитість презентувала новий кліп на пісню "Страдаем и любим", яка вже встигла стати хітом. Варто відзначити, що відеоробота Лорак зібрала на YouTube понад 700 тисяч переглядів і 5,5 тисяч відміток "подобається".

На своїй сторінці в соцмережі Кароліна поділилася зухвалою фотографією з останньої фотосесії. У кадрі 42-річна зірка постала в пікантному образі – босоніжках на високій шпильці, блискучих брюках, короткому топі з глибоким декольте і шкіряній портупеї на талії. Вбрання Ані Лорак доповнила срібними браслетами та кольє. У співачки довге гладке волосся і яскравий вечірній макіяж.

"💋 Доброї ночі", - лаконічно підписала кадр співачка.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раніше Ані Лорак у спокусливому халатику запросила фанатів у гримерку: "Люблю".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ані Лорак занудьгувала за батьківщиною і несподівано заспівала українською: "Як з 2000-х".

Також портал Знай.uа писав, що Ані Лорак з німбом на голові згадала про своє нещасне кохання: "Немислима без страждань".