Співачка Аліса Вокс звинуватила відомого російського режисера Максима Демченка в сексуальних домаганнях.

Читайте Знай в Google News!

Колишня солістка гурту "Ленінград" розповіла в проекті "Виворіт", що її запросили взяти участь в зйомках молодіжного серіалу"ОБЖ".

Аліса нічого не запідозрила, коли головний режисер серіалу покликав кількох людей зі знімальної команди у вихідні до себе на дачу. Він запросив дівчину в присутності її матері, тому ніщо не віщувало біди.

"Проводжаючи мене в кімнату, він ліг поруч і сказав: "Ну ти ж можеш мене приголубити?" Це було огидно. Придушивши мене подушкою, він змусив задовольняти його вручну. Було відчуття жаху і безвиході. Ну куди ти вночі з дачі побіжиш? Як? Мені довелося це зробити. Звичайно, він хотів більшого, але я сказала, що незаймана", - пригадала Вокс.

Популярні новини зараз

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

В Україні готується революція у житловій сфері

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Потім учениця режисера Ліза (ім'я змінено на прохання героїні) зізналася, що, коли їй було 17 років, Демченко зґвалтував її на своїй дачі. Тоді він поєднував зйомки підліткового серіалу "ОБЖ" і викладання в Балтійському інституті іноземних мов і міжнародного співробітництва.

"Він був нам як батько. І я лише зараз розумію, що це була заздалегідь спланована акція з його боку. Напередодні він запитав, "хто поїде зі мною на машині, мені треба маму завезти на дачу". Ми вийшли, він мені каже: зайди в будинок, подивися, що там. А там я практично відразу зрозуміла, що ніякої мами немає, ніяка мама не приїде. А далі сталося те, що сталося. Я можу на детекторі брехні підтвердити, що акт проникнення був здійснений проти моєї волі. Я спочатку виривалася, а потім перестала – марно було. Він зривав одяг і мене ґвалтував", - поділилася дівчина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, відомий український фотограф спокушав неповнолітніх протягом 16 років: "Просила Бога захистити мене".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ольга Сумська прокоментувала скандал із зірковим фотографом Ктиторчуком, якого звинуватили в розбещенні неповнолітніх.

Також портал Знай.uа писав, що на Закарпатті вітчим роками знущався над 16-річною школяркою: "платив" цигарками.