Телеведуча з 1+1 Алла Мазур бореться з онкологічним захворюванням. Її підтримує вся країна, бажаючи їй якнайшвидшого одужання. Через перенесену хіміотерапію Алла тепер носить дуже коротку стрижку, а волосся вона перефарбувала в білий, так що з першого погляду її впізнають не всі.

Однак, незважаючи на стан здоров'я, ця героїчна жінка не опускає рук. Навпаки, вона продовжує роботу і бере участь у зйомках.
Канал 1+1 на офіційній сторінці в Instagram показав головного помічника Алли, її незамінну підтримку і захист — її сина Артема.

"Друзі, до новорічних свят" 1+1» готує для вас дещо особливе ✨ Ведуча ТСН. Тиждень " Алла Мазур (@allamazurofficial) поділилася світлиною з сином Артемом зі знімального майданчика: «Як добре, що є надійний друг, готовий підтримати маму навіть на пізніх зйомках. Рухаємось разом – у 2021-й!». #одинплюсодин #тінеодин", - йдеться в пості.

На фото Алла Мазур позує з сином на тлі новорічної ялинки. На ній-стильний червоний комплект з кофтинки з кардиганом, а на шиї красується тоненька золотий ланцюжок. Син - у затишній Білій "кенгурушці" з капюшоном. Разом вони виглядають гармонійно і затишно. Позитивні емоції-те, що потрібно Аллі, щоб перемогти в її довгій і важкій боротьбі.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, як виглядали популярні ведучі Мазур, Падалко та Мосейчук до роботи на 1+1

Як повідомляв портал "Знай.uа", Мосейчук і Мазур потрапили у "впливовий" топ, Осадча заскочила в останній вагон

Також, "Знай.uа" писав, що змучена, але сильна Алла Мазур поділилася щастям після пережитої онкології