Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська, яка сидить в тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з мільйонною армією шанувальників фото і відео зі свого життя та творчості в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно 45-річна виконавиця хітів "Білий літак" і "Полюби меня такой" розмістила нове фото, зроблене на телефон після чергової фотосесії. У кадрі Могилевська постала зі стаканчиком кави на тлі обладнання для фотостудії. Варто зазначити, що знімок вийшов досить затишним і атмосферним. У підписі до фото артистка зізналася, що колись любила починати день з келиха вина.

"З першим днем зими ️❄️ а я гріюся гарячим чаєм ☕️моє улюблене питання❓❓❓❓ Чай або кава? ☕️ Кішка чи собака? 🐱🐶 Фільм або книга? Я сама порушник всіх правил, перелопачуючи власний характер, переваги і смаки тисячу разів. Був час коли я любила починати день з келиха вина. А зараз я п'ю лише чисту воду з монастиря, і в п'яній компанії я веселіше за всіх без всяких допінгів. Ніхто не вірить як. Про мої смаки, які змінилися та очікування від чоловіків, я взагалі мовчу..." - написала Наталя.

скріншот

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

"Взагалі не впізнати, що ви з собою робите?", "Стала якась інша, не схожа на колишню Наташу", "Наталя, вам краще темний колір волосся", "Рано чи пізно всі смаки і переваги змінюються, а також деякі переконання", - відзначили коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, 45-річна Могилевська на величезній шпильці звела українців з розуму.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наталя Могилевська перетворилася на "вампіра" і не стримала спрагу крові.

Також портал Знай.uа писав, що Могилевська підтримала Дорофєєву після "танців на кістках" Небесної Сотні.