Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно на фан-акаунті зірки з'явилося кілька архівних фото Кароліни, а також приємні новини, які точно порадували її аудиторію. Як виявилося, 1 грудня 2020 року вийшов несподіваний альбом Ані "Неизданное", куди потрапили 11 пісень, у тому числі кілька саудтреків до серіалів, фільмів і музичних постановок, які планувалися до випуску в невиданому альбомі на початку 2000-х.

При цьому також вийшов міні-альбом "Українські хіти", де зібрані всі пісні Лорак українською мовою. Варто відзначити, що виконавиця не давала концертів на батьківщині з 2014 року. У 2014 році з початком агресії Росії до України і анексії Криму РФ Лорак продовжила їздити за нагородами в Росію і давати концерти в країні-агресорі, заявляючи, що вона "поза політикою", а після і зовсім перебралася жити в іншу країну.

"Прем'єра альбому @anilorak "Невидане" 😍 😘 😉
Альбом включає 11 треків, які раніше не входили ні в один альбом співачки.

Серед треків саундтреки до серіалу "Колишня", фільму" Той, хто біжить по хвилях", мюзиклу" Божевільний день або Одруження Фігаро", кавер-версії композицій" Лебедина вірність"," Під ласкою плюшевого пледа", а також такі композиції як" Ніжність"," Веселка"," Дощ для нас"," Принцеса "і" Мишка", які планувалися до випуску в невиданому альбомі на початку 2000-х."

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше