Українська співачка і молода мама Світлана Тарабарова показала, як вперше показала світу свого маленького сина. Зворушливий пост вона опублікувала в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

"Сьогодні рівно рік нашому магічному відео. Відео, де ми вперше показали Івана, а сніг в день прем'єри пішов чи не єдиний раз за рік) Лише рік ?) Альо який☝🏻 І справа навіть не в локдауні🤦♀️ – уважно подивіться відео та людей на ньому) Дві чудові дівчини при надії вже народили чарівних дітей, а я на відео ще навіть не вагітна Марією😂☺️ Хтось іще холостяк, а хтось іще одружений😆 Цінуйте миттєвості – кожна із них неповторна!",- написала співачка.

На фотографіях всі зібралися навколо маленького Івана. Всі щасливі і ще в той момент вдалося відобразити світ без пандемії.

Шанувальники прийшли в захват від таких теплих кадрів і відзначили, яка Тарабарова тепла і щира особистість. Також вони відзначили, що її пісня наповнює зиму казкою і чарами.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Показати ще

"теплі фото", "я Вами захоплююся ви дуже привітна та щира людина", "хороша пісня", " обожнюю цю пісню❤️ Нехай ця зима для кожного буде чарівною!", "Обожнюю цю пісню", "красуня", "Це найтепліша зимова пісня, яку я коли-небудь чула 🤍 🤍 дякую за це тепло", "мені теж довподоби ця пісня!Слухаю неодноразово!", "Якраз сьогодні згадала цю пісню😍🥰 і тепер вона в голові грає нон стопом", "Це чудова, фантастична, святкова пісня!😍Одеа з моїх найулюбленіших у новорічному плей-листі! Дякую за Вашу творчість", "Казково", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Тарабарова показала своє Двомісячне щастя, заради такого і народжують дітей.

Як повідомляв Знай. ua, Світлана Тарабарова зворушливо привітала головного чоловіка зі святом.

Також Знай. ua писав, що Світлана Тарабарова зворушила ніжним кадром з двомісячною донечкою.