Ані Лорак і Сергій Лазарєв тепер разом? У всякому разі, вони дали привід шанувальникам так думати-обидва в своїх Instagram опублікували фото з бурхливої вечірки, яку влаштував Філіп Кіркоров з нагоди дев'ятого дня народження своєї дочки Алли-Вікторії. Гуляв весь шоу-бізнес, незважаючи на карантин.

Кіркоров клявся, що всі дотримуються дистанції, але вже через кілька хвилин в кадр потрапили ніжні, і якісь не дуже дружні обійми Лазарєва і Лорак.
Артисти, яких пов'язує ніжна дружба вже довгі роки, опублікували пости з приблизно однаковим змістом: "знову поруч, знову разом".

На фото вони сидять за столиком, і ідеально укладені кучері Лорак ніжно торкаються щоки Лазарєва.

Вранці Кіркоров опублікував інтригуюче відео про те, що готує для своєї маленької принцеси грандіозний сюрприз. Здається, цей сюрприз полягав у тому, щоб наплювати на карантин і зібрати весь шоу-бізнес разом.

“Сергій Лазарєв розповідає, що всі заходи безпеки і соціальна дистанція дотримуються, і без масок гості сидять тільки за столами, але вже через хвилину співає в обнімку з Лорак, Кіркоровим і Бузової пісні «Абби». День народження проходить в стилі ток-струму, але з вампірами. Однак, крім Дави з Олею і Гном Гномича з мамою яною, ми інших тіктокерів не запримітили. Коротше кажучи, там, де Філіп - завжди свято, що б не відбувалося за вікном.",- пише про це Telegram-канал "тільки нікому".

Популярні новини зараз

Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Ані Лорак у спокусливому халатику запросила фанатів у гримерку.

Раніше повідомлялося, що нещодавно знаменитість презентувала новий кліп на пісню "Страждаємо і любимо", яка вже встигла стати хітом. Варто відзначити, що відеоробота Лорак зібрала на YouTube понад 700 тисяч переглядів і 5,5 тисяч відміток "подобається".

На своїй сторінці в соцмережі Кароліна поділилася свіжими фотографіями з останньої зйомки. Як видно на знімках, артистка чепуриться в гримерці.

Як повідомляв Знай. ua, Ані Лорак показала чоловіка, якому дозволила поколупатися в її голові.