Відома телеведуча і актриса Ольга Сумська зважилася розповісти про те, як відмовилася працювати зі скандальним фотографом Олександром Ктиторчуком.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно стало відомо про ситуацію, яка шокувала як шоу-бізнес, так і простих українців. Ктиторчука затримали за звинуваченням у розбещенні неповнолітніх.

В інтерв'ю програмі "Зірковий шлях" актриса Ольга Сумська розповіла, що їй він теж пропонував зйомку, але вона відмовилася. Хоча багато зірок часто погоджувалися попрацювати з ним.

"до речі, він фотографував багатьох наших зірок оголеними. Я якось так не наважилася. І, слава Богу – - зізналася актриса в програмі“Зірковий шлях". - Я ще тоді бачила, що він небайдужий до оголеного формату. У нього знімалися юні дівчата".

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб

Показати ще

Ольга Сумська, фото: Instagram olgasumska

Зірковими клієнтками 56-річного фотографа були Надія Мейхер, Світлана Лобода, Лідія Подкопаєва, Світлана Вольнова та інші. Він часто публікував фотографії в стилі ню.

Правоохоронні органи затримали фотографа за розбещення неповнолітніх. Ольга Сумська розповіла, що він і їй пропонував влаштувати фотосесію.

" я якось так не наважилася. І, слава Богу – - зізналася актриса в програмі“Зірковий шлях". - Я ще тоді бачила, що він небайдужий до оголеного формату. У нього знімалися юні дівчата".

Актриса зізналася, що ще тоді їй це здалося дивним той факт, що на Відверті фотографії погоджувалися зовсім юні клієнтки.

"я не знаю нюансів, але в голові не вкладається", - сказала Сумська.

На даний момент відомо, що фотограф проведе в СІЗО два місяці без права внесення застави, поки прокуратура буде розбиратися в тому, чи дійсно він займався розбещенням неповнолітніх.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Сумська показала свою чарівну річ, так робиться магія.

Як повідомляв Знай. ua, Сумська приміряла образ медсестри, до такої лікуватися вишикується черга.

Також Знай. ua писав, що Сумська показала, як вона вимиває своїх маляток