Популярний український хореограф Влад Яма, який є суддею проекту "Танці з зірками", часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу шоумен показав милий знімок з сімейного відпочинку в Дубаї, на якому можна побачити його нову екстремальну розвагу. Виявилося, що у відпустці Влад з дружиною і сином вирішили спробувати катання на падлборді.

Читайте Знай в Google News!

"Ні, я не хвалюся здоровою рукою за день до травми. Це наші перші спроби катання на падлборді. Спочатку "відгребли" трохи від берега. Потім, попри невелику хвилю, встати у мене вийшло з першого разу. (Ліля боялася трохи більше, але теж змогла! Коли почав вироблятися на камеру - миттєво впав. Поки купалися / тренувалися / знімали фото/Відео, нас віднесло в бік семизіркового Burg Al Arab. А ось звідти, вже сидячи на колінах і з 20-кілограмовим пасажиром гребти було куди складніше. Хоча фізичне навантаження, особливо в такій красі, тільки в радість. Дякую за ідею @cyclingskiingdancinggirl. Плануємо Цюріх", - розповів Яма в підписі до фотографії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким у сукні.

Популярні новини зараз

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.