Знаменита телеведуча і зірка ТВ-шоу " Найрозумніший” Тіна Канделакі виклала новий пост у своєму Instagram. На ньому Тіна зображена біля бару в танцювальному русі зі своїм сином-панк-рокером Леонтієм.

Видно, що Леонтій і мама на одній хвилі, і не відчувають горезвісного конфлікту поколінь. До фотографії Канделакі доклала довгий пост, в якому міркує про поширеному в суспільстві стереотипі про безумовну шкоду сучасних технологій для дітей.

"Найдурніший і водночас найпоширеніший стереотип звучить так. Сучасні технології: Планшети, комп'ютерні ігри, треклятий YouTube та інше роблять з дітей тупих, не пристосованих до життя, неосвічених істот. Людина, яка не читає "Улісса", не розуміє, чим Пушкін відрізняється від Байрона, а Ніколя Пуссен від Жака Луї Давида, — це погана людина. Епоха Гутенберга (книжкова епоха) безповоротно пройшла. Інформація бомбардує нас агресивно і безперервно. Але наші діти прекрасно до неї адаптуються. Вони швидше мислять, швидше перемикаються між завданнями і легше роблять новий сервіс частиною своєї реальності. Так, одноманітність губить. Ерудиція ще нікому не заважала, і наше завдання — дати дитині якомога більше варіантів для розвитку. І якщо ви не хочете втратити з ним контакт, спробуйте розділяти його інтереси. Закочування очей і постійні закиди все тільки зіпсують. Згодні? Чи це частина плану Даллеса щодо руйнування Росії?",- написала Тіна Канделакі.

У коментарях шанувальники Тіни із задоволенням приєдналися до дискусії про методи виховання сучасних дітей. Та й в цілому, тандем матері і сина оцінили — Instagram Канделакі буквально вибухнув від коментарів.

"красиві люди", " Рок-н-рольщики! ♥️", Це Ліам Хэмстворт???😻 😹 ", "Тіна, які у вас прекрасні діти! Радість для мами!", "Так, так і є) все змінюється, і це нормально! А закочування очей і бурчання " а ось в наші часи..."- перша ознака старості))", Боже , Він гарнішає кожен день", "технології можуть бути корисними, можуть руйнувати, дивлячись як їх застосовувати, як ними користуватися і як до них ставитися. Цивілізації, які загралися в.технологііі і звернули їх силу собі на шкоду, в результаті не змогли екологічно існувати.”. "Які ж ви красиві, синуля гордість👍 🔥 🔥",

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Показати ще

Знайшлися і противники комп'ютерних технологій.

“Прогрес комп'ютерних, цифрових технології, призведе людство до загибелі. Люди поступово перетворюються на роботів, втрачаючи свої людські якості. Читання книг зараз для дітей взагалі не цікаво. Тому що, це теж інтелектуальна праця, якою вони не хочуть себе обтяжувати. Одним словом, всі за нас будуть робити гаджети, роботи і. т. д.", це частина плану Даллеса і втрата зору, це короткочасна пам'ять і втрата цінностей.",- писали незгодні з Тіною Канделакі користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Наташа Корольова після зрад Тарзана засвітилася з його молодою копією у халатику: "дуже хочу"

Як повідомляв " Знай.ua", Наташа Корольова втратила близьку людину, помер після важкої боротьби за життя: "стільки ще хотів..."

Знай.ua писав, Тарзан став жертвою двох підступних жінок, за Корольову помстилися.