Президент України Володимир Зеленський засвітився в інтригуючому відео з учасником шоу" Холостячка " і ведучим заходів Олександром Еллертом. Відеоматеріал був опублікований на фан-сторінці Зеленського і Разумкова в Instagram.

На відео президент і знаменитість веселяться разом, а Зеленський рекомендує Еллерта як найкращого ведучого.

"Олександр Еллерт — прекрасний ведучий. Запрошуйте його на весілля, похорон, стрижки", — каже Зеленський і раптом робить дивний жест: грайливо наїжачує волосся Еллерту. Кумедний відеоролик скопіювали собі кілька фан-сторінок президента і"Холостячки". З такою рекомендацією на Еллерта точно чекає ще більший кар'єрний зліт.

"Весілля, похорони, стрижки все до @ellert_a 😂😂🔥
Залишайся в нашій родині і не забудь підписатися", — йдеться в підписі під відео.
Відеоролик міг би стати клондайком для коментарів і глядацької фантазії, проте фоловери сторінки чомусь не поспішають коментувати пост, хоча така можливість відкрита.

Невже їх відлякує державна посада Зеленського? Адже навіть ставши президентом України він залишився все тим же веселим і чарівним Вовою, просто краватку тепер одягає частіше і турбот побільше. Особливо з цією пандемією, коли криза терзає країну. Але не варто забувати про позитив, про що нам і нагадують такі ролики.

Популярні новини зараз

Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен"

Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський і перша леді Олена Зеленська вшанували пам'ять жертв голодоморів в Україні.

Вранці суботи 28 листопада Зеленський з дружиною прийшли до пам'ятного знаку жертвам Голодомору, який розташований на Михайлівській площі в Києві. Вони встановили символічні композиції з пшеничних колосків та калини і вклонилися на знак пам'яті жертв Голодомору.

Як повідомляв портал Знай.uа, українці вшановують пам'ять жертв Голодомор: Як правильно запалити свічки і вшанувати загиблих.

Також Знай.uа писав, Німеччина не визнає Голодомор геноцидом українського народу.