Російська телеведуча, актриса і відеоблогер Анастасія Івлєєва найбільш відома як зірка соціальної мережі Instagram і ведуча телепередачі "Орел і Решка".

Нещодавно вона домовилася з російським співаком і актором Єгором Крідом, який починав свою сольну кар'єру в 2011 році, обмінятися профілями в Instagram і Telegram, маючи можливість робити все що завгодно.

Читайте Знай в Google News!

"Архівчик. Молоді, гарячі ще на початку кар'єри, вірте в себе і все получіца", — написала Анастасія в підписі до фото, на якому молоді люди постали в образі людей, які мають фінансові проблеми і виглядають брудними.

Популярні новини зараз

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Їм не доводилося сидіти годинами під увагою візажистів. Була взята вже готова фотографія і просто підставлені особи Івлєєвої і Кріда.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, зірка "Орла і Решки" дістала Старий архів: коров'яче вим'я, брудний під'їзд і немитий посуд. Івлєєва ніколи не приховувала, що вона народилася в звичайній родині і рано почала працювати на дивних непрестижних роботах. Однак дівчина прагнула до більшого, що і спровокувало її переїзд до Москви, ведення блогу і відвідування кастингів.

Як повідомляв "Знай.ua", Ивлеева тепер живе з Кіркоровим? Елджей перетворився на копію колишнього Пугачової.

Знай.ua писав, Подружка Івлєєвої в "Орел і Решка" розщедрилася на номер в готелі за $ 28 тисяч. Фірмовий люкс знаходиться на 22-му поверсі готелю, куди піднімає особистий ліфт. Хоча, якщо бути точним, весь поверх і є номером.