Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно знаменитість всього за одну ніч підготувався до спільного виступу з Юлією Саніною і Дмитром Жуком на шоу "Танці з зірками". Артисти блискуче станцювали на паркеті, проте раптово щось пішло не так і по закінченню виступу зірковий суддя пішов до лікаря, повідомивши про погане самопочуття. Трохи пізніше Яма зізнався, що пошкодив палець руки, але рентгенівський знімок не показав наявність перелому.

Однак, як виявилося, біль в руці все ще не припинялася і Владу довелося робити МРТ. Результати його були невтішними - розрив зв'язок і термінова операція. У своїх сторіс Яма вирішив ділитися з шанувальниками подробицями, адже ті не на жарт хвилюються за кумира. Танцюрист вже переніс операцію, яка тривала годину, проте все ще періодично відчуває біль, ходить з гіпсом, а для того, щоб прийняти душ, йому доводиться обмотувати частину руки плівкою.

Незважаючи на неприємність, його підтримують красуня-дружина Лілія і син Леон, а також численні фанати і друзі сім'ї. Влад жартома зазначає, що танцювати, звичайно ж, збирається зовсім скоро, а ось на експерименти і авантюри більше не погодиться. 4-5 тижнів руку доведеться тримати в гіпсі, далі ж слідує реабілітація.

Популярні новини зараз

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

А поки шоумен з ностальгією згадує, як ще недавно тренувався у фітнес-клубі, а майже рік тому їздив відпочивати в теплі краї, насолоджуючись блакитною водою. На одному з архівних фото Яма позував топлес, прикриваючи плавки лише черепашкою і створюючи ілюзію оголеності.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками " зробить те, чого ніхто не очікував.