Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, любить ділитися з фоловерами в Instagram фото з особистого життя.

Цього разу новими незвичайними кадрами привернула увагу її старша донька Соня Кіперман, якій 30 березня виповнилося 19 років. Так, дівчина виклала серію стильних архівних кадрів, на яких насолоджуючись теплими днями коло лимонного дерева.

Красуня приміряла крихітним білий топік, сонцезахисні окуляри і намисто з ніжно-рожевими перлинками, доповнивши образ двома грайливими кісками. При цьому Соня вирішила не надягати бюстгальтер, засвітивши аудиторії свої форми, ніжно посміхаючись на камеру.

Фолловери засипали Соню компліментами: "Прекрасна Соня! 😍 дуже красива!", "Шикарна 🔥", " яскрава дівчинка 😘😍😍😍😍😍😍😍", "Мілашка 😍"," Гарна дівчина🇺 🇦 👍","милота))🌷 🌷 🌷".

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Варто відзначити, що раніше Соня Кіперман виставила пікантний кадр, вперше знявшись в кліпі зіркової матусі на її хіт "Sestra". Дівчина з'явилася перед камерами в білосніжному костюмі, що складається з міні-топа і коротеньких шортів, засвітивши струнке тіло. Красуня гаряче танцювала в компанії інших актрис і позувала на чорному латексному дивані, грайливо дивлячись в камеру. Шанувальники навіть припустили, що Соня захоче піти по стопах Віри, адже вона не менш артистичка, ніж її найрідніша жінка.