31-річна Дженна Катчер з США вже більше 11 років одружена з фітнес-тренером Дрю. У пари любов і гармонія в родині і це дуже злить деяких користувачів мережі, які виливають на неї весь свій негатив.

Читайте Знай в Google News!

Дженна теж займається спортом, але на відміну від чоловіка, у неї не ідеально струнке тіло і вона носить 52 розмір одягу. І довгі роки вона не приймала власні форми і навіть ховалася в мішкуватому одязі.

Дженна, фото: instagram.com/jennakutcher/

Зараз дівчина є популярним фітнес-блогером і навчилася любити себе. Завдяки роботі з самооцінкою вона може тепер розповідати про свої внутрішні досягнення.

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Однак такий підхід до життя поділяють не всі фоловери дівчини. Під кожною фотографією з чоловіком знаходяться хейтери, які обов'язково вказують Дженні, що вона зі своїми пишними формами не заслуговує такого спокусливого чоловіка.

Дженна і Дрю, фото: instagram.com/jennakutcher/

Дженна і Дрю, фото: instagram.com/jennakutcher/

Дженна і Дрю, фото: instagram.com/jennakutcher/

Одного разу американка втомилася мовчати і написала про свої стосунки з чоловіком і розповіла, як він ставиться до її форм.

"Моя невпевненість в собі пов'язана і з тим, що я заміжня за "містером пресом". Чому він повинен був дістатися мені, пишній дівчині? Мені здається, що я не гідна, і іноді думаю, що раз я не модель, то не заслуговую його... Але саме він обожнює кожен вигин, кожну ямочку, кілограм і прищ на моєму тілі останні десять років. Він весь час нагадує мені, що я прекрасна. Так, мої стегна труться один об одного, у мене великі руки і великий живіт, але це означає Тільки те, що йому дістається більше мене. І я рада, що вибрала чоловіка, який може все це утримати. Я більше, ніж моє тіло, і він теж. Справжня любов не звертає уваги на розміри", - зазначила Дженн.

Дженна і Дрю, фото: instagram.com/jennakutcher/

Варто відзначити, що з кожним новим постом вона отримує більше підтримки, а недоброзичливці відсіваються.

Пара пройшла разом чимало випробувань і вони пройшли перевірку часом. Вони зустрічалися з часів коледжу і з тих пір нерозлучні. Вони були разом і в худі часи, і в повні. Тепер в такій же любові в сім'ї вони виховують дочку.

"Ми – це не наші тіла. Сказати, що я "Пампушка", а він" м'язистий мачо " – занадто мало. Зрештою, ми просто дівчина і хлопець, які полюбили один одного і почали зустрічатися ще в коледжі", - говорить Дженна.

Дженна і Дрю, фото: instagram.com/jennakutcher/

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, модель з пишними формами забула прикрити найголовніше, чоловіки оцінили.

Як повідомляв Знай. ua, 350-кілограмова дівчина "здулася" заради любові, прозріли все.

Також Знай. ua писав, що тренер Аніта Луценко розкритикувала українок за бодіпозитив.