Популярний український гуморист Вадим Мічковський, відомий як Дядя Жора, показав, до чого може призвести карантин вихідного дня в Україні.

Читайте Знай в Google News!

Дядя Жора виклав нове відео у своєму Інстаграмі, яке підписав "Звернення до уряду від імені підприємців!!! ✊ Карантин вихідного дня - так чи ні???".

Дядя Жора, фото: instagram.com/dyadya_jora

На опублікованих кадрах Мічковський перетворився у зубожілого підприємця-ресторатора з червоним носом та синцями під очима, який після введення карантину вихідного дня змушений ритися у смітниках в пошуках чогось "свіженького".

Популярні новини зараз

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Показати ще

"Звертаюся до вас від імені всіх рестораторів, артистів, працівників офісів, загалом всіх підприємців. Скасуйте карантин вихідного дня! А то таких підприємців, як я, щодня ставатиме все більше і більше. Краще мати бізнес і перехворіти, ніж втратити бізнес і все одно перехворіти. Одумайтеся!", - звернувся до влади дядя Жора в образі колишнього власника мережі ресторанів.

Дядя Жора, фото: instagram.com/dyadya_jora

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Притула зіштовхне лобами Ласточкіних та Бабкіних: розберуться, що спільного між Тарасом Шевченком і Козловським

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль виставила груди напоказ у дивній сукні та шкіряних рукавичках: "Не естетично"

Також "Знай.ua" писав, що Бужинська підкорила пристрасним поглядом і глибоким декольте: "Дивіться"