Павло Варениця, артист у гурті EPOLETS, розповів як він подолав тютюнову залежність.

Читайте Знай в Google News!

Куріння тютюну - розповсюджена шкідлива звичка, яку практикують мільйони людей по всьому світу. Шкідливість куріння доведено, про це повідомляють на кожній пачці цигарок, проте люди продовжують викидати гроші на вітер і псувати своє здоров'я. Варениця був одним із таких людей, поки не усвідомив наскільки ця звичка жахлива.

Павло Варениця, фото: youtube

Ось його історія: “Пам-пам, недавно я відсвяткував першу річницю життя без тютюну. ЦІЛИЙ, МАТИ ЙОГО, РІК! І за цей безтюьюновий рік мене не покидала думка - чому я не кинув палити раніше ?! Відповідь проста - я просто не був готовий.

Популярні новини зараз

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Моє бажання кинути курити було поверхневим, швидше поступкою оточуючим, які радили відмовитися від шкідливої звички. Я не розумів, навіщо кидати, і тому робив це по п'ять разів на рік, витрачаючи неймовірну кількість нервів і звинувачуючи у всьому слабку силу волі. Але виявилося, що справа не в ній, а в розумінні «навіщо» мені це. Тільки коли я це зрозумів, я кинув.Докурив останню сигарету і все.⠀

Це як стереокартинки на обкладинках зошитів в школі - абсолютно безглуздий яскравий орнамент, але варто один раз розглянути там 3D картинку і все, ти бачиш тільки її🌈. Так само з усіма аргументами за і проти куріння - як тільки один раз усвідомлюєш наскільки ця звичка заважає тобі жити, ти не розумієш як можна ходити у светрі, який пахне димом, ти в шоці від того, наскільки швидше можна щось робити без перекурів і так далі. Разом зовсім цим в твоєму житті з часом починають з'являтися явища від яких ти відвик: нормальний сон, бадьорість, більш чутливо нюх і гарний настрій”.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кияни вимагають від Кличка заборонити диміти на балконах.

Як повідомляв портал Знай.ua, Киянам "підказали", як кинути курити: після такого цигарка сама випаде з рота.

Також Знай.ua писав, Зеленського просять заборонити палити на балконі власної квартири, і через вікно також.