Український телеведучий і інтерв'юер Анатолій Анатоліч частенько радує своїх шанувальників новими фотографіями в соціальній мережі Instagram.

Близько двох тижнів тому чоловік поділився інформацією про те, що заразився COVID-19. А зараз він обрадував фанатів новиною про те, що через 13 днів на самоізоляції йому вдалося побороти коронавірус.

Читайте Знай в Google News!

Він у свій профіль виклав відео зі своєю дочкою, яку обіймає і радіє негативному тесту. А другим матеріалом у публікації виступив сам результат ПЛР-тесту з підтвердженням відсутності ковіда в організмі телеведучого.

"Доббі вільний. 13 днів з Ковід 19 в легкій (слава богу) формі. Повертаюся до звичного (в наш час цей термін звучить дивно) життя. Вже завтра на улюблену роботу в @ranok_ua з 6:30 в ефірі. Всім здоров'я! Міцного і безкомпромісного!", - написав він під публікацією.

Популярні новини зараз

Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

"Мої привітання, а собаки такі смішні", "Будьте всі живі і здорові)))"," вітаю!! - Класна така зарисовочка! Емоційно добра", "Супер, вітаю вас від щирого серця!!!! Сама пройшла через це, тому розумію вашу радість від спілкування з сім'єю і навколишнім світом!!!!!!", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Анатолій Анатоліч навчить дітей тому, що сам почав тільки в 27: "А вам що заважає?”

Як повідомляв "Знай.ua", Анатоліч показав свій "квітник" з улюблених жінок - "Найкрасивіші”

Знай.ua писав, наркотики і вбивство батька: Анатолій Анатоліч розповів про найстрашніші події з життя.