Співачка Оля Полякова жорстко розкритикувала позицію влади щодо артистів музичної індустрії. На її думку, карантин вихідного дня і відсутність державної підтримки ставлять їх на межу виживання.

Читайте Знай в Google News!

Про це вона заявила в ефірі каналу Україна 24, де вона ступила у перепалку з головним санітарним лікарем Віктором Ляшком.

Як розповіла артистка, вона подавала документи на отримання грошей від держави, проте її папери навіть не були прийняті, оскільки компенсація передбачена тільки збанкрутілим підприємствам на конкурсній основі.

Оля Полякова на мітингу під Кабміном

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Показати ще

Полякова обурена цією ситуацією, оскільки вважає її безпрецедентною у світі — у розвинених країнах не треба проходити відбір для отримання держпідтримки. Такі умови в Україні вона назвала нерівними.

"Якщо ти занесеш комусь хабар, то тобі потім дадуть компенсацію, а якщо не занесеш, то не дадуть?", — натякнула на непрозору ситуацію з розподілом держкоштів співачка.

Сам Віктор Ляшко відповів, що його компетенція не торкається сфери державної підтримки — це лежить у сфері відповідальності профільних міністерств, але як лікар він зобов'язаний зауважити, що масові заходи становлять ризик для епідемічної ситуації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Полякову посадили на олівець у поліції через поїздку до Харкова

Як повідомляє портал "Знай.uа", "Я не Полякова": вагітна хореограф "Танців з зірками" дуже пошкодувала, що згадала суперблондинку

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова перетворилася з королеви в сувору медсестру: "штанці зняли…"