Павло Зібров привітав студентів з їхнім святом і показав себе в молоді роки.

Читайте Знай в Google News!

Легенда української естради, композитор і Народний артист Павло Миколайович Зібров вже вкотре доводить, що його зарано списувати в архіви.

Володар розкішних вусів Павло Зібров не припиняє тішити своїх прихильників. Він у свої 63 роки є активним користувачем соціальних мереж, а його акаунт в Instagram зібрав понад 50 тисяч підписників і ця цифра не перестає зростати, а співак не втомлюється тішити своїх шанувальників новими кадрами свого життя.

У День студентів 17 листопада Павло Зібров привітав українську молодь з їхнім святом. Він розмістив в Instagram фото із своїх далеких студентських років, на якому постав безвусим юнаком з пишною чорною шевелюрою на голові.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Як відомо, Зібров вельми гордиться своїми вусами, вони давно стали візитною карточкою співака, він сам вважає вуса своїм брендом і навіть приписує їм чарівні властивості.

Однак, вусатим Павло Зібров був не завжди й у студентські роки він легко обходився без них, проте, як видно з фото, вирізнявся з-поміж однолітків красивими рисами обличчя і поставою.

"На фото мої студентські роки...який був час!", - написав у коментарі до фотографії Павло Зібров.

Шанувальники відгукнулись на пост Зіброва. Вони дякують за привітання, роблять компліменти юному Зіброву, а також піджартовують над ним.

Так, один з дописувачів зазначив: " Зібров напевно єдиний контрабасист, що вибився в люди".

Нагадаємо,безвусий Зібров здивував українців

Як повідомляв портал Знай.ua, Зібров похвалився фірмовим блюдом з капусти і свинячих реберець

Також Знай.ua писав, велелюбний Павло Зібров чіплявся до Олі Полякової на 45-річчя Наталії Могилевської, поки дружина Марина сиділа поруч.