Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно на фан-акаунті зірки з'явилися незвичайні компрометуючі фото, на яких Кароліна позує у ванній, суцільно усипаній пелюстками троянд. Так, шанувальники за допомогою фотошопу вирішили "скупати" кумира у ванній мрії, витіснивши звідти її справжню власницю - молодшу сестру Кім Кардашьян, мільйонерку, світську левицю і засновницю власного бренду декоративної косметики "Kylie Cosmetics" Кайлі Дженнер.

При цьому аудиторія Лорак припустила, що у знаменитості теж могли б бути косметичні продукти, випущені під її ім'ям, які б користувалися попитом. На знімку ж зірка сиділа в шовковому боді з глибоким декольте, "засвітивши" пишні груди.

"Якби у Кароліни був би свій бренд косметики "Кароліна" Ви б купили який-небудь продукт?🤍"

Варто відзначити, що завдяки шанувальникам виконавиця вже встигла "познайомитися" з такими легендами, як Роберт Паттінсон, Том Хіддлстон, Роберт Дауні-молодший, Белла Хадід, Райан Ренольдс і багатьма іншими. Крім цього, Кароліна не раз виходила заміж, переважно за Сергія Лазарєва, була вагітна другою дитиною і подорожувала по світу, не виходячи з дому.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще