На сторінці програми "Життя відомих людей" у соцмережі Instagram показали трепетні сімейні фото українських зірок. На всіх знімках знаменитих матусь українського шоу-бізнесу можна побачити разом з їхніми дітьми та рідними людьми.

Читайте Знай в Google News!

На першому знімку можна побачити відому танцівницю і хореографа "Танців з зірками" Олену Шоптенко з її маленьким сином. Ще одна легенда танцювального шоу-Ілона Гвоздьова також присутня в цій добірці. Вона позує на прогулянці зі старшою донькою і новонародженим сином. Також свою новонароджену доньку показала співачка Світлана Тарабарова.

Миле фото з прогулянки показала також співачка і телеведуча Оля Цибульська, вона тримає на руках маленького синочка. Яскраве сімейне фото показала також телеведуча Лілія Ребрик - на знімку вона зображена з двома дітьми і чоловіком. Також в добірці є знімок актриси Наталії Денисенко з сином на гойдалки, на прогулянці можна побачити і молоду матусю віру Кекелію з крихітним сином Іваном. Показала свою дочку-підлітка і телеведуча Лідія Таран, А її колега Валентина Хамайко відображена на знімку не тільки з малюком, але і з мамою і ще собакою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

Нагадаємо, ми писали про 6 зірок, які витрачають мільйони на благодійність.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв: на карантині з дітьми – топ-13 зіркових сімей, які виховують близнюків.

Також портал "Знай.ua" писав, що легендарна акторка зворушила світ ніжним визнанням – "ніколи не пізно".