“Дизель Шоу” активно розповідає про усіх членів своєї команди, бажає перетворити їх на найкращих друзів глядачів. Публіці відомі улюблені фільми, книги і музика багатьох акторів. Тепер же людям показали чарівних “малюків” акторки Яни Глущенко.

Читайте Знай в Google News!

Офіційна сторінка “Дизель Шоу” у мережі “Інстаграм” виклала світлини Яни. На руках у неї маленькі цуценята породи кане корсо. Оскільки собаки цього роду надзвичайно великі, цуценята також мають значно більші розміри ніж звичайні цуцики. На світлині Яна позує у спортивній куртці і яскравій шапці. Видно, з яким щастям і теплом вона дивиться на цуциків, у неї на руках. Офіційна сторінка повідомляє, що Яна таки обрала собі одне з цуценят, тому тепер у неї є великий-маленький “малюк”.

Порода кане корсо - одна із найдавніших порід псів у світі. Найдужче, мабуть, полюбляли цю породу в Італії. Можна знайти зображення цієї вишуканої поради на гравюрах, вирізьблених у скульптурах. У певний час порода перебувала на межі зникнення, проте завдяки колекціонерові цих псів вдалося врятувати.

Дорослий собака породи кане корсо, фото Wikimedia Commons

Популярні новини зараз

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, На радницю Єрмака Страхову накинулися собаки: комунальники почали полювання.

Як повідомляв раніше Знай.ua, скажена кусака: в Одесі пенсіонерка з собакою стала "грозою" району

Також Знай.ua писав про те, що тримав у полоні десятьох: в Києві неадекват перетворив квартиру на душогубку, - кадри кошмару