Наташа Горова - 23-річна донька колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя.

Нещодавно юна знаменитість виставила пікантне селфі в дзеркалі, позуючи в білосніжних апартаментах, примірявши облягаючі спортивні лосини і міні-топ гранатового кольору. Так, красуня засвітила розкішну фігуру, над якою невпинно працює завдяки правильному харчуванню і наполегливим тренуванням, блиснувши сталевим пресом і множинними татуюваннями, яких, за словами самої Наташі, у неї більше 40-ка штук.

Читайте Знай в Google News!

Зірка закликала фанатів ніколи не знецінювати свої досягнення, любити себе і не забувати хвалити, адже в майбутньому це допоможе не закинути виконану роботу і тяжку працю на півдорозі. Також Горова-молодша поділилася метою, до якої зараз йде - щоденна розтяжка дозволить їй сісти на шпагат всього за кілька тижнів.

"Ніколи не знецінюй свої досягнення.

Популярні новини зараз

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Будь то перше тренування / пробіжка / розтяжка , або це урок іноземної мови - будь - що, що ти робиш - хвали себе і не знецінюй.

Як часто ми кидаємо все на півдорозі, коли ми пройшли великий шлях, але результату немає - тоді всі наші досягнення ми спускаємо в унітаз.

А я зрозуміла, як важливо себе хвалити.
Навіть сьогодні вранці - я тягнулася з думкою, яка я ще дерев'яна, але я знаю, що постійні розтяжки, щоранку, приведуть мене до шпагату за 2 тижні або навіть швидше.

І так з усім, до чого ви торкаєтеся-все, чим ви займаєтеся. Вірте в себе, хваліть себе і йдіть до тієї мети, яку ви собі поставили.

Нехай вона буде якась незначна. Головне кожен день робити щось, що приведе тебе до результату 🙏 🏻 "

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що смішнюча Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських засвітила соковиті форми в крихітному бікіні.