Таня Брик є учасницею першого сезону"Супермодель по-українськи". З тих пір вона продовжувала роботу моделі і прийшла в СТМПУ заради перемоги. Серед досягнень за свою кар'єру у неї співпраця з Charlotte Tilbury, Yohji Yamamoto, Harpers Bazaar, L'officiel, Voge, Pepe Jeans.

Читайте Знай в Google News!

Дівчина вирішила показати, як вона підтримує себе в ідеальній модельній формі і як удосконалює себе. Цього разу спортзал дівчина вирішила замінити заняттями на пілоні.

"У мене було всього 3 заняття і всі дуже болючі😂 дівчатка які займаються-герої😂 стільки болю це катастрофа😂 але @L. vicvictoria стежить за мною і дуже підтримує за що спасибі їй велике). - Чому я перейшла на пілон: я якось втомилася від спорт залу. Якось вже одне і те ж і мені захотілося знайти пригод на п'яту точку😂 і я знайшла) на фото показала ті трюки яким навчилася за 3 заняття) моя найулюбленіше це трюк "Мартіні"😂 (на першому фото) ці фото служать мій мотивацією) сподіваюся через місяць - два покажу вам круті результати)", - зізналася Таня.

Таня Брик, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Таня Брик, фото: Instagram

На фото вона показала непрості елементи вниз головою на пілоні і показала результати своїх занять. Шанувальниці підтримали Таню в її починаннях і відзначили її красу і цілеспрямованість.

"Крусотка", " Вау, Тетяна! Браво помню пам'ятаю свої перші заняття-це сині ноги і все болить 😂 але з часом тіло звикає! Удачі Вам у підкоренні пілона", "Вау, дуже круто😍, особливо перший елемент", " дуже круто😍 🔥", "розумниця"," Ви велика молодець, розумію, що це нереально боляче, але виглядає круто"," дуже круто 🔥теж так хочу", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, як учасниці ВТМПУ допомагають хворим дітям і тваринам.

Як повідомляв Знай. ua, "Супер Топ-модель по-українськи" позбулася однієї з фавориток проекту.

Також Знай. ua писав, що топ-моделі з суперсезону пішли через хамство і анорексію, кому Костромічова вказала на двері.