Олександр Пономарьов-український естрадний співак, актор, продюсер і володар почесного звання "Народний артист". Він частенько радує свою публіку фотографіями і кумедними відео в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно він вже публікував відео, на якому українській бабусі приробили обличчя Путіна. Вона бажала всім міцного здоров'я і доброго ранку.

Читайте Знай в Google News!

Зараз він виклав ще одне гумористичне відео, на якому хлопець смажив яєчню. Спочатку нічого не віщувало біди, він приготував яйце, перемістив його за допомогою лопатки на тарілку і лише потім йому не пощастило. Адже хлопець вирішив присипати яєчню перцем з упаковки і висипав занадто багато.

Згодом він прийняв геніальне рішення-прибрати зайву спецію за допомогою пилососа, проте всередині виявилося все яйце. "І у мене з перцем так було", - заявив Пономарьов у підписі.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

"І пилосос у вашій історії був?", "Досвід велика справа, успіхів в кулінарії, здоров'я всім", "Ну, з перцем - майже у всіх таке було ... а ось таке застосування пилососа - креативно", "Ой як шкода, і у мене теж так було з перцем. Цілу каструльку борщу довелося вилити. То тепер маю дуже хороший досвід бути уважним !!!", "До речі у мене колись так з відбивною було в кафе, перчила і все вивалюється з баночки, сміху було! Вся компанія розвеселилася, а мені залишалося здувати перець", — написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пономарьов помітив "Путіна" в українському селі і включив камеру: "Я в шоці"

Як повідомляв "Знай.ua", Олександр Пономарьов після рокерських розваг засвітився в компанії молоденької красуні.

Знай.ua писав, колишня Пономарьова Мозгова насмішила реакцією дочки на перший борщ у житті: "100% українка!"