Шанувальники обожнюють харизматичну Лесю Нікітюк за гумор і простоту. Вона спокійно може пересісти з дорогого авто в "Le Маршрутку", щоб досліджувати на ній Україну.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу ведуча Нового каналу показала українцям, які ласощі плавають в озерах Волинської області. Виявилося, що в Світязі можна зловити річкового вугра!

"Це дуже розумна риба. Уявляєте, де б вона не жила, на нерест пливе в одне місце в світі – Саргасове море. З будь-якої точки планети знайде туди шлях. Ви тільки подумайте, де знаходиться озеро Світязь, а де це море?" - дивує Леся.

У прісній воді вугор живе близько десяти років, а потім мігрує на нерест. Робить це він всього лише раз у житті. Адже після розмноження риба гине. Досі достовірно невідомо, чому вугор нереститься саме в Саргасовому морі. Але те, що заради цього він може подолати 8 тисяч кілометрів – вражає. Як і смак самої риби.

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"У вугра білосніжна м'якоть, жирна. Ні на одну рибу не схожа. Філе ніжне, просто тане в роті. Вугор – недешеві ласощі, я заплатила 400 гривень, але і риба адже непроста – з Саргасового моря припливла", - говорить Нікітюк.

Леся Нікітюк, фото Новий канал

Телезірка спробувала заощадити і сама порибалити на вугра. З першої ж спроби вона витягла сома. Чи вдасться їй зловити делікатес – дивіться в суботу о 12:00 в новому випуску "Le Маршрутки" на Новому каналі.

Леся Нікітюк, фото Новий канал

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Леся Нікітюк відкрила прості правила зради, Корольовій знадобляться: "Ну якщо сподобається".

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк в екстремальних шортиках і пляшкою ігристого запалила з подругами в готелі: "Мій девіз у листопаді".

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк засвітила нескінченні ніжки у вузьких брюках: "Бомба!"