Журнал Forbes зробив ТОП-13 померлих знаменитостей з найвищими доходами. У рейтингу з'явилися новачки в порівнянні з минулим роком.

Світові знаменитості і після своєї смерті здатні приносити значні доходи своїм нащадкам, родичам або компаніям, які мають деякі права.

Читайте Знай в Google News!

У рейтингу з'явилися баскетболіст Кобі Брайант, який загинув вранці 26 січня 2020 року в результаті аварії вертольота, і репер Juice WRLD — загиблий в результаті передозування наркотиками.

Кобі Брайант з дочкою, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз

Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

На першому місці знаходиться "Король поп-музики" Майкл Джейксон. На його творах вдалося заробити 48 мільйонів доларів. Далі йде дитячий письменник і мультиплікатор Доктор Сьюз - 33 млн.доларів. Третє місце займає художник-карикатурист Чарльз Шульц - 32,5 млн доларів.

4 місце — Арнольд Палмер (гольфіст) — 25 млн доларів, 5 — Елвіс Преслі (співак і музикант) — 23 млн доларів, 6 — баскетболіст Кобі Брайант — 20 мільйонів доларів.

Після нього слідує Juice WRLD, якому посмертно вдалося заробити ще $15 млн, і Боб Марлі — $14 мільйонів. Джон Леннон і Prince розташувалися на дев'ятому і десять місці, відповідно. Вони заробили 13 і 10 мільйонів доларів.

Фредді Мерк'юрі, скріншот: Youtube

За ними йде соліст "Queen" Фредді Мерк'юрі з 9 млн доларів, Джордж Харрісон — $ 8,5 мільйонів і останню сходинку займає актриса Мерлін Монро з 8 мільйонами доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кіркоров забив на соціальну дистанцію і "пішов по руках" гарячих красенів/

Як повідомляв "Знай.ua", футболка з Гітлером-головна новинка Одеського магазину: як рок-зірка з туром по містах

Знай.ua писав, пандемія не перешкода: найбагатший європеєць за тиждень підняв $8 млрд.