Студія "Квартал 95" розпочала зйомки нової комедійної мелодрами.

Читайте Знай в Google News!

Новий серіал кварталівців має назву "Врятувати маму". Прем’єра мелодрами відбудеться на телеканалі "Україна", а зйомки проходять у Києві.

зйомки серіалу "Врятуй маму"

За сюжетом серіалу, колишні вихованці дитячого будинку через 20 років після закінчення навчання приходять на зустріч випускників. Вони раді бачити один одного, дивуються змінам в житті колишніх "друзів по нещастю".

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Але на зустріч не приїхала їхня улюблена вихователька, яку всі називали Мамою.

Четверо вихованців: Світлана, її колишній чоловік Костянтин, Дмитро та Шурик вирішують негайно поїхати до Мами додому, оскільки вона обіцяла бути на зустрічі.

Виявляється, в будинку, де вона жила, майже всі квартири продані підозрілій фірмі, а сама вихователька зникла. Герої починають розслідувати справу, щоб дізнатися, хто стоїть за зникненням Мами.

зйомки серіалу "Врятуй маму"

"Зворушлива та добра історія про виховательку та уже дорослих людей, які виросли у дитячому будинку. На глядачів чекає багата на події історія, наповнена пригодами, неочікуваними поворотами та каскадерськими трюками. Будуть флешбеки в минуле життя, які покажуть, як Мама їх виховувала, захищала та любила", - коментує режисер-постановник проєкту Андрій Сілкін.

У головних ролях: Тамара Антропова (Світлана), Олександр Печериця (Костянтин), Віталій Салій (Шурик), В’ячеслав Довженко (Дмитро ), Ксенія Архангельська (Мама), Ігор Портянко та інші.

актори Довженко, Салій, Печериця

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, актриса фільмів "95 кварталу" Анастасія Задорожна врятувала одразу два життя

Як повідомляв портал Знай.ua, студія "Квартал 95" приготувала 3 прем'єри - продовження комедії "Папік", новий проєкт "Дикі" і комедію "100 тисяч хвилин разом".

Також Знай.ua писав, Кравець з "Квартал 95" вперше змінила зачіску, актрису не впізнати