Заради ролі експерт реаліті "Топмодель по-українськи" Володимир Демчинський оголився в кадрі.

Читайте Знай в Google News!

Вже незадовго глядачі зможуть побачити серіал "Перші ластівки. Zалежні", прем'єра якого відбудеться 14 грудня на Новому каналі.

Серед акторів нашумілого серіалу експерт та учасниці модельного реаліті "Топмодель по-українськи".

Експерт третього сезону ТПМУ дизайнер Володимир Демчинський втілив образ діджея.

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Темний клуб. Неонові вогні. За діджейським пультом – напівоголений Володимир Демчинський. На танцполі – учасники модельного реаліті Ні, це не флешбеки в минулі сезони проєкту, а зйомки серіалу "Перші ластівки. Zалежні".

"Перші ластівки", Володимир Демчинський

"Мій образ – діджей у нічному клубі. Грав я без тексту, розкрити персонажа потрібно було через емоції, жести та фактурність. Мені хотілося максимально органічно влитися в атмосферу і, здається, це вдалося", – зізнався Демчинський.

Володимир Демчинський за пультом діджея

"Зйомки серіалу кардинально відрізняються від зйомок реаліті: тут все постановочне, кожен кадр перезнімають багато разів, щоб досягти бажаного результату. Але в цьому є особливий кайф. Мені дуже сподобався сам знімальний процес і підхід команди до роботи", - каже Володимир.

Серед акторів – Діма Топоринський і Сергій Гердов з другого сезону "Топ-моделі по-українськи", а також Ярина Самарик з третього сезону ТМПУ. Кожному з них зйомки в серіалі подарували щось своє: комусь – натхнення, комусь – крок до здійснення мрії.

"Побувати на знімальному майданчику "Перших ластівок. Zалежні" було дуже круто! По-перше, там я відчула нереальну енергетику. По-друге, ці зйомки надихнули мене добре відучитися в університеті та швидше почати займатися улюбленою справою", – зізналася випускниця модельного реаліті Ярина Самарик.

"Перші ластівки", Ярина Самарик

"Однією з моїх цілей на 2020 рік було знятися у відомому українському серіалі. І ось – вона втілилася в реальність, хоч у мене й не головна роль. Поки що. Я займаюся акторством більше року, ходжу на кастинги, знімаюся в епізодичних ролях у серіалах. Словом, модельною кар'єрою не обмежуюся. Але зйомки в "Перших ластівок. Zалежні" сподобалися особливо. Ми разом із Дімою Топоринським знаходилися у центрі кадру, просто біля сцени, де за діджейським пультом стояв Вова Демчинський. Нашим завданням було драйвово танцювати, і з цим ми впоралися на "ура" – режисер нас похвалив. Тож зйомкою я задоволений!", - каже Гердов.

"Перші ластівки", Сергій Гердов

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, нашумілий серіал "Перші ластівки" отримав продовження

Як повідомляв портал Знай.ua, "Перші ластівки" продовжать спілкування з потенційними самогубцями

Також Знай.ua писав, Ада Роговцева стане зіркою нових "Перших ластівок": що робитиме "бабуся" серед молоді