Злата Огнєвіч, Анастасія Кожевнікова, Dj Nana, Kareena та інші відомі дівчата показали себе без ретуші на підтримку челенджу Freedom Jazz #myfreedomismybeauty.

Читайте Знай в Google News!

Новий соціальний мейнстрім задав girls-бенд Freedom Jazz. Після недавньої публікації в українському глянці фотосесії в купальниках без ретуші, яка дала великий відгук серед як жіночої, так і чоловічої аудиторії, артистки запустили Instagram-челендж на підтримку здорового бодіпозитива і прийняття себе.

Freedom Jazz

Freedom Jazz

Популярні новини зараз

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Freedom Jazz

Учасницями челенджу стали дівчата, які ділилися своїми фото без обробки та історіями прийняття себе і власного тіла з усіма його особливостями: у когось апельсинова скоринка на стегнах, у когось – розтяжки після пологів, у когось – висипання або шрами на шкірі, у когось – сиве волосся.

До челенджу приєдналися відомі дівчата-артистки, для яких "ідеальна" зовнішність – це ще й формула успіху на сцені. На своєму прикладі вони сміливо продемонстрували, як можна впливати на Instagram-стереотипи і нести цінності світу "без ретуші".

Злата Огнєвіч: "Я повністю підтримую Freedom Jazz! Адже всі ми – Богині".

Злата Огнєвіч, фото з Instagram

Dj Nana: "Кожна з нас прекрасна не лише в Instagram, але і вранці після пробудження, і ввечері, коли втомлені повертаємося додому після важкого робочого дня".

Dj Nana, фото з Instagram

Kareena: "У кожного з нас є комплекси, нав'язані суспільством, які впливають на самооцінку і відчуття себе. Зараз я теж на шляху позбавлення своїх "загонів", без яких мені живеться набагато вільніше".

співачка Kareena, фото з Instagram

Анастасія Кожевнікова, фото з Instagram

співачка Юлія Лаута, фото з Instagram

Підтримати ініціативу Freedom Jazz може кожна бажаюча. Для цього необхідно викласти своє фото без обробки під хештегом #myfreedomismybeauty і поділитися своєю історією прийняття себе.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Злату Огнєвіч зловили без макіяжу і фотошопу: "Дуже симпатичний сніговичок".

Як повідомляв портал Знай.uа, Злата Огнєвіч згадала часи з Ляшком і схопилася за "вила"? Співачка попередила владу про жорсткі протести.

Також портал Знай.uа писав, що Злата Огнєвіч втекла жити в карпатський ліс і пустує на сонечку.