Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram.

Нещодавно знаменитість виклала пікантний кадр, на якому позувала у відвертому боді срібного кольору, чорній шубі зі штучного хутра і масивних боксерських рукавичках, доповнивши незвичайний для себе образ грайливими кучериками, а також нюдовим вечірнім макіяжем з акцентом на очах. Так, артистка вирішила змотивувати численних шанувальників займатися собою і своїм тілом досить креативним способом, адже до Нового року 2021 залишилося менше двох місяців.

Красуня не упустила можливості блиснути стрункою фігурою і пружними сідницями, над якими наполегливо працює за допомогою тренувань і правильного харчування. При цьому Світлана запропонувала придумати найнезвичайніший коментар до її посту, а напереможця конкурсу чекатиме спортивний приз - фітбол (пружний м'яч для занять аеробікою) з автографом виконавиці.

менше двох місяців відокремлюють нас від Нового року 🌲, а це означає, що саме час подбати про своє тіло і зустріти 2021 у відмінній формі😉 Придумай найнезвичайніший підпис під цим фото і отримай фітбол 🎱з моєї домашньої колекції ️з автографом. 🔥 Поспішай!!!🔥 переможця оберу завтра!🤾‍♀️🏆🔥💪

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.