Відома українська телеведуча, блогер, Ревізор краси Олена Філонова активно веде сторінку в Instagram. Цього разу показала кадр з прекрасної осені.

Читайте Знай в Google News!

"Не перестаю захоплюватися! Цього року найпрекрасніша Осінь 🍂! А еще. Навіщо я пристала до стовпа? Напевно за пілоном скучила 🤣 😂 може повернутися і знову танцювати?",- пише Олена.

На кадрах в Instagram Олена позує в осінньому образі, в шубці і на підборах по осінній алеї. Олена обхопила рукою стовп і зізналася, що скучила за пілоном.

Олена Філонова, фото: Instagram

Популярні новини зараз

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Шанувальники не пройшли повз публікації і відзначили, яка дівчина Красива на фотографіях. Крім того, побажали їй щастя і відзначили, що якщо душа лежить і це надихає, то обов'язково потрібно повернутися і танцювати. А деякі відзначили, що чекають Філонову в следуюшем році на "Танцях з зірками".

"красива і душевна Олена", "в бій", "повернутися.Звичайно повернути.Дуже не вистачає вас на пілоні" ," ви прекрасна😍", "якщо вас це радує і надихає, то звичайно повернутися і танцювати", " ви така світла надихаюча. Щастя Вам", " завжди потрібно займатися тим до чого лежить душа, від чого кайфує людина) якщо для вас це танці на пілоні то однозначно так!!!! Тим більше танці прекрасний засіб від осінньої нудьги", " чекаємо в наступному році на Танцях з зірками вас, а ви дивитеся танці в цьому році ,Олена?", "Красиві фото і ви красуня"," чудово виглядаєте", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Ревізор краси Філонова перетворилася на солодку зефірку.

Як повідомляв Знай. ua, Ревізор краси Філонова показала українцям свої великі гарбузики.

Також Знай. ua писав, що Ревізор краси Олена Філонова показала, як виглядала до популярності.