Українська актриса Ксенія Мішина є головною героїнею довгоочікуваного шоу під назвою "Холостячка". І цієї п'ятниці, 6 листопада, на телеканалі СТБ відбувся третій випуск.

І цей ефір уклав в собі як нескінченну романтику, так і розчарування. І, несподівано для себе, "холостячка" Мішина прийняла рішення попрощатися відразу з трьома чоловіками, які боролися за її серце.

Читайте Знай в Google News!

Ксенія вважала за потрібне відправити додому Артема Шепеля, який поводився вкрай неналежно, на її думку, на груповому побаченні з Шатірко. Глядачі могли помітити чергові агресивні дії, кидки стільцями. Тому він пішов прямо з побачення.

Церемонія троянд також стала фінальним моментом на шоу ще для двох учасників. "Не пощастило" Сергію Кирієнко, який не отримав троянду через те, що прийшов не боротися за серце Ксенії Мішиної, а змагатися з іншими учасниками-чоловіками.

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Показати ще

І без троянди залишився також 40-річний фотограф Костянтин Скрипачук. "Ще б Назара за собою прихопили. Просто нестерпно вже слухати його коментарі, один негатив випромінює", "Сергій пішов дуже гідно, молодець", "Про Сергія не зрозуміла трохи, дійсно конкурси були для завоювання Ксенії і він боровся, а ось Назар повинен був піти (" , — написали користувачі в коментарях під публікацією.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українці відкрили очі Холостячці Мішиній на учасника: "Брехун, трепло, дратує"

Як повідомляв "Знай.ua", учасник "Холостячки" привів на шоу колишню з дитиною: що вирішить Мішина?

Знай.ua писав, учасники "Холостячки" нерадісно зустріли в будинку нового чоловіка: "Знайшовся батько Платона"