Зірка ситкому "Будинок на щастя", відомий український актор Костянтин Войтенко поділився своїм досвідом і лайфхаками, як проходити кастинги. Його лайфхаки, в першу чергу призначаються початківцям акторам, але всі можуть прислухатися до його порад. Про це повідомляє прес Нового каналу.

За словами Кості, він любить ходити на кастинги і вважає їх своєрідним тренажером для будь-якого актора. "І чим більше їх у Вашому житті, тим краще. Мені не важко їх проходити, і я ніколи не засмучуюся, якщо не стверджують на роль. Завжди розумію, що, мабуть, інший актор підходить більше", - говорить актор.

Читайте Знай в Google News!

Костянтин Войтенко, фото: Новий канал

Як відомо, на рахунку Кості безліч головних ролей у фільмах і театральних спектаклях. Він вважає, що для успішного затвердження на роль на кастинг потрібно приходити підготовленим. "Добре вивчіть свій текст. Запишіть його кілька разів на камеру телефону. Потім перегляньте відео і оцініть себе з боку. Упевнений, помітите якісь нюанси. Ось їх і відшліфуйте до кастингу. А під час проб будьте відкритими з режисером. Слухайте його і дотримуйтесь усіх порад", - рекомендує Войтенко.

Популярні новини зараз

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Крім того, хлопець поділився кумедною історією, як одного разу звичайна монетка вирішила його долю. "Тоді я навчався на другому курсі театрального факультету. І вирішив спробувати свої сили на роль у військовому фільмі. На кастинг прийшов і мій одногрупник. Після проб до нас вийшов режисер і сказав, що не знає, кого вибрати на цю роль. Тоді він вирішив кинути монетку. І вона випала не на мою користь. Ось це єдиний випадок в житті, коли я дуже хотів отримати роль. На жаль, не склалося", - зізнався Войтенко.

Костя Войтенко, фото - пресслужба Нового каналу

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, актор Костя Войтенко розкрив секрет, як добре виглядати в кадрі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що актор Войтенко зізнався у викраденні дівчини.

Також портал "Знай.ua" писав, що під Львовом розігралася історія забороненого кохання в кращих традиціях 19-го століття.