Діма Тодорюк та Андрій Сторож з гурту Aviator розповіли про свою першу закоханість, яка багато в чому вплинула на їх становлення особистості: з хлопчиків в прекрасних юнаків.

У коментарі для Знай.uа музиканти поділилися зворушливими історіями з життя, коли серце перший раз стрепенулося від почуттів.

Діма Тодорюк, фото: пресслужба гурту Aviator

Як зізнався Діма, перше й усвідомлене кохання в його житті трапилося ще в шкільні роки, коли в 5 класі він відправився в турпохід.

"Це була моя однокласниця Наташа, — поділився Тодорюк. — Зрозумів, що вона мені подобається, коли ми всі разом пішли в похід. Дівчатка співали а капела "Афганістан", об'єкт моєї симпатії була серед співаючих — головною... і я став мріяти про те, як було б круто їй акомпанувати на гітарі. Так мені і захотілося навчитися грати! На той момент в моєму "музичному арсеналі" вже були акордеон і скрипка. Але ось гітара ... я вдячний за цей важливий і навіть визначальний багато що в моєму житті момент. До речі, моя мрія здійснилася в 11-му класі: вона співала — а я грав. Правда, тоді це було вже не так хвилююче. Але, думаю, я п'ятикласником такий поворот подій оцінив би!"

Популярні новини зараз

Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

А ось Андрій своє кохання знайшов по сусідству і теж в шкільні роки. Виявляється, він з юного віку був романтиком.

Андрій Сторож з гурту Aviator, фото: пресслужба

"Моє перше кохання тривало з 2-го по 9-й клас, і, що характерно, її теж звали Наташею! — з посмішкою зазначив Сторож. — Ми з нею жили по сусідству. Мої вікна виходили на її парадне — і я міг годинами спостерігати за вулицею і чекати на неї, щоб в потрібний момент вийти і просто перетнутися! Я так в пориві на багато що "підписувався". І в танцювальний гурток ходив, щоб стати з нею в пару, і в церкву, тому що для неї це було важливо і її сім'я не пропускала служб... Мій батько часто виїжджав на заробітки в Югославію і привозив старшим сестрам різні красиві дрібнички. Вони ж — передавали їх мені для моєї симпатії, так що я ще й ексклюзивними подарунками задаровував".

За словами Андрія, це почуття закоханості стало для нього великим джерелом мотивації. Але ця історія без хеппі енду.

"Потім ми обидва подорослішали... І якось все само собою зійшло нанівець. Через якийсь час я в інше місто поїхав", — додав музикант.

Нещодавно Андрій написав сучасну баладу про кохання, яку Aviator заспівав разом зі співачкою Анною Добриднєвою.

Анна Добриднєва і Aviator, фото: пресслужба

"Навсегда" стала відображенням нинішнього непростого часу. Пісня про силу любові, підтримку і віру.

Раньше співачка, ведуча і модель Анна Добриднєва розповіла Знай.uа, чому вважає себе "підступною дівчинкою" і як вчиняла з женихами в юному віці.

Також повідомлялося, що Анна Добриднєва запустила власну лінію нижньої білизни. В інтерв'ю Знай.uа зірка ексклюзивно розповіла трохи про її особисте життя, яке ретельно приховує, чи підтримує дружні стосунки з Ванею Дорном, з яким починала спільну кар'єру в гурті "Пара Нормальних", і як ставиться до шлюбу і дітей.

Крім того, читайте про переслідування неадекватного чоловіка Анни Добриднєвої.