Колишній соліст групи "Чай вдвоем", співак Стас Костюшкін, який в недавньому інтерв'ю зізнався в насильстві над ним, видав нові подробиці в черговій бесіді.

У своєму Instagram артист показав відео фрагмент нового інтерв'ю, в якому знову говорив про дитячу травму, яку несе через все життя.

Читайте Знай в Google News!

Виявилося, що Стас став героєм програми "Емпатія Манучі", яку веде В'ячеслав Манучаров, і яка виходить на YouTube-каналі. У розмові артист розповів, що в 8-років став жертвою згвалтування. За словами Костюшкіна, педофіл засовував йому в рот статевий орган, але все це він намагається залишити в минулому.

"Відкривайте роти. Ну запхав кожному чл*н в рот. Розумієш, я просто хотів вбити цю людину. Сказали, що згвалтували Костюшкіна. Ні, згвалтували не Костюшкіна, згвалтували 8-річного хлопчика. А так, це просто брехня і все", - розповів Костюшкін.

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

У підписі до публікації Виконавець написав: "Доброго ранку! Ну ось знову прийшов @manucharov зі зв'язкою ключів, щоб розкрити чергову душу артиста. Наливайте чайок і дивіться. Сподіваюся, вам буде цікаво ❤️. #емпатіяманучі #костюшкин". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Костюшкіна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, екссоліст "Чай вдвоем" набив Пугачову – привітав з ювілеєм.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Лоліта спіймала голого Костюшкін в борделі за "те саме місце".

Також портал "Знай.иа" писав, що екссоліст "Чай вдвоем" відправився в чистилище.